Mina objekt och Arbetsliv


En liten notis angående mina objekt och expansionspaketet Arbetsliv. Eftersom jag har Arbetsliv installerat så markerar jag att samtliga mina objekt kräver att detta är installerat för att fungera. Till skillnad mot tidigare expansionspaket så gjorde detta stora ändringar i spelfilerna och nästan allt som skapas med detta installerat kräver Arbetsliv för att fungera.
Tyvärr skulle det ta alldeles för mycket tid att testa alla saker och se om dom fungerar utan expansionspaket. En del objekt har jag varit säker på att dom fungerar utan expansionspaket och dessa har jag då inte sätt någon markering på.
Jag har fått en del kommentarer om att en del av sakerna fungerar utan Arbetsliv och det är ju jättebra :) så om ni inte har Arbetsliv installerat så är det ändå möjligt att testa om det fungerar utan det.
När jag har testat objekt som kräver Arbetsliv i ett spel utan expansionspaket har resultatet i regel blivit det att objekten inte syns i katalogen över huvud taget - eller så har det synts men det har inte gått att placera ut det. Jag har inte råkat ut för krasher eller att spelet har låst sig eller liknande så det verkar vara riskfritt att pröva. Kom bara ihåg att plocka bort det från "downloads mappen" om det inte fungerar eftersom det då är onödigt att det ligger kvar där. :)


Add a Comment

Please report any offensive comments so we can remove them. Use of bad language, unsuitable links or flaming may result in deletion of your account.

Add Smilie
Please log in to post comments

There hasn't been any comments yet, be the first to post one!

More from this Author

Installing Maya Modular stairs Mina objekt och Arbetsliv My objects and OFB Maya Collections and more... Hi all!

Ad-blocker plugin detected

We have detected that you are using an Ad-blocker plugin. This means our main source of income to cover bandwidth costs is blocked when you are using our free service. We would ask that you whitelist us and allow ads to show.

Anyone using an Ad-blocker plugin will be forced to wait 180 seconds instead of 10 on the "please wait" page.


VIP Membership

For as little as $4.00 per month you can become a VIP member. This lets you use our service free of all ads and unlocks access to our popular Download Basket and Quick Download features.

Become a VIP member now
Proceed to download

Log in to TSRSign in with Facebook

Not a Member yet?

Click here to Register now

Download blocked

Please turn off your ad-blocker to download.
If ads are a problem you can become a VIP member and enjoy an ad-free site.Getting this message with no ad-blocker active?
Go here for help.
Please wait - loading...